Actualitat


cafe i coloms setembre 2017

Bones a tothom,
com es de costum, aquest pròxim dissabte dia dos de setembre tenim la tradicional trobada al Gurri Xic, esmorzar, cafè, xerrada i cap als colomars.
M´agradaria recordar que es molt important vigilar l´estat sanitari dels coloms al moment d´introduir-los al colomar.
Aquest dissabte tindrem especial cura en el control, així com els colomins massa joves.
Penseu que això ens pot perjudicar a tots.
Igualment recordar que amb aquesta calorada, hem d´estar atents a l´aigua de beguda dels coloms, que s´escalfa molt, i amb una mica de brutícia es un caldo de cultiu per a moltes malalties.
Sigueu curosos en aquest sentit, també recordar les recomanacions del nostre veterinari Antonio Sanz respecte la muda, ara hi estem posats de plè.

Fins dissabte,
salut i coloms

Narcís ametller

===================================

Salutacions a tothom,

Aquest passat dissabte, varem trobar-nos una trentena de socis i acompanyants al “Gurri xic”, com de costum, un bon esmorzar, xerrada, cafè i cap als colomars.
Al colomar de rebuig, o de vol, s´hi varen deixar vora d´ un centenar de coloms, això vol dir la importància d´aquest servei al club, estem convençuts que potser es dels serveis més útils del club, alliberant de coloms a molta gent, i que gràcies a aquest servei, fa que molts socis puguin gaudi de la cria i selecció de coloms, que d´altra manera, es trobarien col·lapsats,cosa que fa que algú perdi l´afició per culpa de la saturació d´animals.

També afegir que la qualitat dels animals , cada vegada és més alta, i això es nota en primer lloc als concursos i exposicions, però també als colomars del club, així com les varietats que fa uns anys era impensables de trobar, ara les podem veure al gurri xic.

restant a la seva disposició,
el secretari,
Narcís Ametller

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.