cafe i coloms agost 2018- X aniversari

Bon dia a tothom.Començem a avançar el programa del proper Aniversari del club.
Farem dos concursos.
Un,de fotografia,tema”colom de vol catala”.Val sobre qualsevol suport,mida i aparell,desde cámara a movil….No busquem la fotografia perfecte, però si la més original,la més artística i la que presenti el millor colom.
Aneu disparant i guardant les que més os agradin.
El segon ,de pastissos i coques.No busquem tampoc la més maca,sinó la més bona.El jurat serem tots.
Els premis ,els estem buscant,ja que no queden places per Cancún ni pel Caribe,farem quelcom alternatiu.
El dinar,és gentilesa del club.Amanides del hort,una bona paella d’arròs mar i muntanya,i de postres, fruita de Lleida, gentilesa del consoci J.R.Branzuela ,i els pastissos del concurs.
Abans del dinar,el soci i veterinari Antonio Sanz ens farà una xerrada molt útil sobre sanitat i maneig dels coloms.
I a la sobretaula,el expert i estudiós de la nostra raça,en Benet Juncosa,ens farà una pinzellada sobre orígens i història del colom de vol, que promet ser més que interessant i amena.
Tot això,amb un ambient de festa i celebracio,com més multitudinari, millor.
PEL DINAR,OS TENIU QUE APUNTAR ABANS DEL 31 DE JULIOL DIENT ELS QUE SEREU.
Bé per correu,bé per WhatsApp.
Properament os farem arribar el programa del acte més detallat.
OS HI ESPEREM A TOTS.
============================ 6 agost ==============
Després de la resaca i descans del cap de setmana,tornem al dia a día.
Aquí us envio l’enllaç del Flickr amb les fotografies de la celebració del 10e  aniversari del nostre club.
Més de 50 persones,entre socis i familiars vàrem gaudir de les activitats que desde la junta havíem preparat per la diada.
Gran èxit varen tenir les dues xerrades programades.La primera ,del soci i veterinari Antonio Sanz sobre sanitat i maneig del colomar,la segona,a la sobretaula, a càrrec de Benet Juncosa sobre els orígens i història del nostre club ,i les claus del seu èxit.
Gran participació en el concurs de fotografia sobre el colom de vol catala,on,després de la votació popular,varen resultar guanyadors:
A la millor fotografia, Lluís Colom.
A la mes original, Narcis Ametller
A la mes artística,Xavier Isern
Entre ambdues  xerrades,vàrem degustar un bon dinar a l’ombra del grans cedres del Gurri.
Amanides,una gran paella mixta,i de postres,un gran assortiment de fruita,gentilesa del nostre soci de les terres de Lleida,J.Ramon Branzuela, que desde aquí volem agrair, tant a ell com a la seva senyora.
Tot seguit, degustació i votació dels pastissos,on va resultar guanyadora la sòcia Sonia Filgueiras amb una espectacular mousse de llimona.
Després de la xerrada d’en Benet,es va repartir un petit obsequi recordatori del aniversari a tots els assistents, recollida de taules i cadires, i comiats a tots els assistents.
Desde la junta,volem agrair la gran participació, l’assistència de socis llunyans, inclús de Valencia,per passar unes hores de companyia colomaire,a la colaboració desinteressada de tots a l’hora de muntar i desmuntar infraestructures…i per suposat,a la nostra sòcia Dolors per la seva generositat a l’hora de cedir els espais de casa seva.
Desde la junta os esperonem a que aquests primers 10 anys serveixin per avançar encara més en la cria i selecció del nostre colom.
Felicitats i gràcies a totes i tots.

La junta.