C&C Març

Salutacións a tots i a totes novament.Com ja us podeu imaginar, el pròxim dissabte 6 d´abril tenim la trobada mensual al “Gurri xic”, on farem el clàssic esmorzar i després l´intercanvi de coloms al nostre colomar.Aquestes dates, segur que ja tenim tots les parelles fetes per a la cria del 2019, i la cria en marxa.Aprofiteu per fer les parelles i per treure del colomar aquells animals que no fan res, que no ténen cap tipus d´interès, i que ens quedem amb el que realment ens poden donar algun fruit profitós, tots sabem que a vegedes tenim exemplars que van “Visquent” al colomar i que no ens aportaràn cap colom de profit, i convé retirar-los per guanyar lloc per a parelles  profitoses.Aquest dissabte parlarem dels caps de frare, que sembla que estan en regressió, i intentarem donar a coneixer quins objectius hem de tenir en comú per corregir els grans defectes d´aquesta varietat.Fins dissabte !
Narcís Ametller