cafe i coloms setembre 2017

Bones a tothom,
com es de costum, aquest pròxim dissabte dia dos de setembre tenim la tradicional trobada al Gurri Xic, esmorzar, cafè, xerrada i cap als colomars.
M´agradaria recordar que es molt important vigilar l´estat sanitari dels coloms al moment d´introduir-los al colomar.
Aquest dissabte tindrem especial cura en el control, així com els colomins massa joves.
Penseu que això ens pot perjudicar a tots.
Igualment recordar que amb aquesta calorada, hem d´estar atents a l´aigua de beguda dels coloms, que s´escalfa molt, i amb una mica de brutícia es un caldo de cultiu per a moltes malalties.
Sigueu curosos en aquest sentit, també recordar les recomanacions del nostre veterinari Antonio Sanz respecte la muda, ara hi estem posats de plè.

Fins dissabte,
salut i coloms

Narcís ametller

===================================

Salutacions a tothom,

Aquest passat dissabte, varem trobar-nos una trentena de socis i acompanyants al “Gurri xic”, com de costum, un bon esmorzar, xerrada, cafè i cap als colomars.
Al colomar de rebuig, o de vol, s´hi varen deixar vora d´ un centenar de coloms, això vol dir la importància d´aquest servei al club, estem convençuts que potser es dels serveis més útils del club, alliberant de coloms a molta gent, i que gràcies a aquest servei, fa que molts socis puguin gaudi de la cria i selecció de coloms, que d´altra manera, es trobarien col·lapsats,cosa que fa que algú perdi l´afició per culpa de la saturació d´animals.

També afegir que la qualitat dels animals , cada vegada és més alta, i això es nota en primer lloc als concursos i exposicions, però també als colomars del club, així com les varietats que fa uns anys era impensables de trobar, ara les podem veure al gurri xic.

restant a la seva disposició,
el secretari,
Narcís AmetllerBuenas a todos,
Como es de costumbre, este sabado dia 2 de setembre tenemos el tradicional encuentro en el Gurri Xic, cafè desayuno y andando a los palomares.
Me gustaria recordar la importància del estado sanitario de las palomes al momento de introducirlas al Palomar.
Este sabado tendremos especial atencion en este sentido, es epoca de calor y de enfermedades.
Tambien tenir atencion el pichones demasiado jovenes.
Esto nos perjudica a todos.
Igualmente recordar que este calor, fomenta las emfermedades, y que los bevederos sucios y con agua caliente son un caldo perfecto.
Recordar tambien las recomendaciones de nuestro veterinario Antonio Sanz, sobre el tema de la muda, que estamos totalment en el tiempo.

hasta el sabado
salut i coloms
=====================================
Saludos a todos,

Este pasado sábado, nos encontramos unos treinta socios y acompañantes en el “Gurri xic”, como de costumbre, un buen desayuno, tertulia y hacia los palomares.
En el Palomar de vuelo, se dejaron cerca de un centenar de palomas, esto significa la importáncia de este Servicio al club, estamos convencidos de que es uno de los Servicios mas
útiles que efrecemos, librando de palomas a mucha gente, y que gracias a esto, algunos socios pueden continuar en el Trabajo de cria y selección.
El exceso de palomas a veces hace que alguien se canse de la afición, y con este Servicio, seguramente aseguramos que algun aficionado continue con nosotros.

También comentar la calidad de los animales, que cada vez es mas alta, esto se nota en los concursos y exposiciones, però tambien en los palomares del club, asi como las variedades que hace unos años eran impensables de encontrar, ahora las vemos en el Palomar de selección del club.

A su disposición,
el secretario,
Narcís Ametller