cafe i coloms Juliol 2018

Benvolguts socis.Aquest dissabte 7 tenim el primer cafè i coloms del estiu.
Per celebrar-ho i anar fent boca,hem preparat un CONCURS EXPRES, Aquesta vegada de vol catala ENTER,de cualsevol color ,edat i a poder ser,anellats.En principi,UN EXEMPLAR per soci,per fer-ho més dinàmic.Si veiéssim que no hi ha molta afluència,podeu portar un de reserva i plantejaríem presentar dos.

També vull aprofitar per avançar-vos que os guardeu el dia 4 d’agost,dia que farem festa gran,amb motiu del 10e aniversari del club.La junta hem preparat tot una sèrie d’activitats que esperem siguin del vostre gust i sobretot, que ens portin a passar una diada divertida i de bona convivència.Os podem avançar que hi haurà un concurs fotogràfic sobre el colom de vol catala,un concurs de pastissos,un parell de xerrades molt interessants,i un dinar per socis i famíliars a càrrec del club…. Pròximament ja os anirem informant i dates límit d’inscripció.Fins dissabte a tothom

============

Aquí teniu l’enllaç amb les fotos de la jornada de dissabte ,i del concurs exprés de vol catala enter,del cual va ser guanyador un magnífic exemplar d’en Narcís Ametller.

Aquí tenéis el enlace con las fotos de la jornada del sábado,y del concurso express de vol catala ENTER,del cual resultó ganador un magnífico ejemplar de Narcos Ametller.